Головна  →  Події  →  22 листопада 2023

З Днем Гідності та Свободи «Бо плач не дав свободи ще нікому, А хто борець - той здобуває світ»

З Днем Гідності та Свободи «Бо плач не дав свободи ще нікому,  А хто борець - той здобуває світ»

Директор Департаменту соціальної політики Руслан Світлий взяв участь в церемонії вшанування пам’яті Героїв Небесної Сотні до Дня Гідності і Свободи та покладав квіти до меморіального комплексу Героїв Небесної Сотні.

«Сьогодні ми відзначаємо одне із знакових свят для українського народу: День Гідності і Свободи, встановлений на честь Помаранчевої Революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.
Ми не унікальні в тому, що виходимо на протест, коли влада перевищує свої повноваження чи порушує основи нашої Конституції. Але наше непереборне прагнення до свободи, наша здатність відстоювати гідність українського народу, - це таки національні властивості нашого етносу.
Скільки українців поклали свої життя у цій боротьбі… Маємо не лише пам’ятати про кожного з них, але й докладати максимум зусиль для того, аби їх мрії про незалежну, суверенну, демократичну і правову європейську Україну стали реальністю. Програємо – втратимо державу.
Тож з Днем Гідності і Свободи, друзі. Вірю, що ми здатні не просто боротися із зовнішнім ворогом та долати всі проблеми всередині країни, але й переможемо у цій боротьбі», - зазначив Руслан Світлий.

Перейти до спискуВерсiя для друку