Головна  →  Офіційні новини  →  30 жовтня 2018

Вітання із 100-річним ювілеєм

Сьогодні своє 100-річчя святкує Толстая (Педан) Катерина Прохорівна,  яка народилася 1918 року.

Привітати ювілярку з цією круглою датою і вручити подарунки та квіти завітали представники Департаменту соціальної політики, Печерського управління праці та соціального захисту населення разом з керівниками громадських організацій ветеранів.

З початком Другої світової війни Катерина Прохорівна була направлена до воєнно-санітарного поїзду Південно-Західного фронту. В роки війни на її долю випала нелегка робота по евакуації поранених воїнів у тилові шпиталі. За роки війни вона була нагороджена медалями «За бойові заслуги», «За звільнення Варшави» і « За перемогу над Німеччиною у Великій Вітчизняній війні 1941-1945 років».

Пані Катерина стала свідком і учасником багатьох історичних подій, які повністю змінювали звичний уклад життя. При цьому Вона залишилася сильною людиною, яка вміє радіти життю і філософськи ставиться до всіх мінливостей долі.

Щиро вітаємо Катерину Прохорівну із сотим днем народження! Бажаємо міцного здоров’я та прожити ще багато-багато років в оточенні своєї великої родини!

Перейти до спискуВерсiя для друку