Головна  →  Офіційні новини  →  10 жовтня 2018

В Києві видано всі «Пакунки малюка»

 Всі «Пакунки малюка», які отримала столиця в рамках урядової програми забезпечення молодих матусь, які щойно народили своїх діточок, дійшли до адресатів. Про це повідомив директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

«На сьогоднішній день на нашому складі немає жодного «Пакунку малюка» - всі вонинадійшли до адресатів і доставлені за міський кошт. З нашого боку зроблено все можливе для того, щоб бебі-бокси потрапили до щасливих матусь якомога швидше. Найближчим часом ми очікуємо від Постачальника чергової партії таких вкрай необхідних дитячих товарів і сповідаємось, що всі терміни в подальшому будуть дотримуватися», - заявив Юрій Крикунов.

Як відомо, програма забезпечення «Пакунком малюка» - це урядовий проект, який запрацював в Україні з 1 вересня цього року, але в багатьох регіонах Постачальник не зміг забезпечити ними місцеві адміністрації вчасно.

«Станом на 9 жовтня 2018 року Київ отримав вже 1983 таких бебі-боксів при тому що загальна потреба на цю дату склала 2341. Більше того, згідно з договором, кожного місяця ми маємо додатково отримувати ще в середньому по 2300 «Пакунків малюка», тому ситуацію треба виправляти негайно, аби не заводити її в глухий кут. Постачальник має докласти максимальних зусиль для виконання своїх обов’язків, а наш Департамент зі свого боку максимально швидко забезпечить якісну логістику. Ефективне вирішення даного питання - це запорука стовідсоткового забезпечення всім необхідним молодих матусь», - підкреслив Юрій Крикунов.

В Департаменті соціальної політики зазначили, що механізм передачі «Пакунків малюка» в пологових будинках було підготовлено ще в серпні і лише відсутність самих бебі-боксів не дозволила зробити це вчасно і на місцях.


Перейти до спискуВерсiя для друку