Головна  →  Події  →  27 вересня 2018

Засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

Засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради

26 вересня 2018 року відбулось засідання Київської міської тристоронньої соціально-економічної ради за участю представників Сторони виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації), Сторони профспілок та Сторони роботодавців, Київського міського центру зайнятості.
         На засіданні розглядали наступні питання:
1. Про стан реалізації Закону України від 09.11.2017 № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги» (зокрема, з питань наслідків втрати робочих місць працівників житлової системи міста).
2. Про стан виконання міських цільових галузевих програм у сфері охорони здоров’я за перше півріччя 2018 року.
3. Про хід підготовки укладення Територіальної угоди на новий період.

З першого питання представники Департаменту житлово-комунальної інфраструктури, Департаменту економіки та інвестицій та Управління (інспекції) поінформували про роботу, яка проводиться в столиці в частині реалізації Закону України від 09.11.2017 № 2189-VIII «Про житлово-комунальні послуги». Зокрема йшлося про змін системи взаємовідносин, що виникають у процесі надання і споживання житлово-комунальних послуг та про нову класифікацію житлово-комунальних послуг та інш.
З другого питання заслухано інформацію представника Департаменту охорони здоров’я  щодо стану виконання протягом січня-липня 2018 року міських цільових програм:
-                    Міська цільова програма «Здоров’я киян» на 2017-2019 роки;
-                    Міська цільова програма підготовки лікарських кадрів для закладів охорони здоров’я міста Києва на 2011-2018 роки;
-                    Міська цільова програма протидії епідемії ВІЛ-інфекції на 2017-2021 роки;
-                    Міська цільова програма протидії захворюванню на туберкульоз на 2017-2021 роки.
З третього питання була заслухана інформація Київської міської ради профспілок про проведену роботу спільної робочої комісії щодо укладення  Територіальної угоди на новий термін, зокрема щодо необхідності досягти компромісу з двох питань проекту угоди, по яких сторони не досягли взаємної згоди.

За результатами засідання були прийняті узгоджені рішення, направлені на вирішення проблемних питань, які були озвучені представниками сторін при обговоренні питань порядку денного.

Перейти до спискуВерсiя для друку