КМДА Київська міська державна адміністрація


12 вересня 2018

У Дніпровському районі з’явиться реабілітаційний центр

12 вересня 2018 року на постійній комісії Київської міської ради з питань охорони здоров’я та соціального захисту було затверджено проект рішення «Про створення Центру комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю Дніпровського району міста Києва».
Потреба у такому закладі обумовлена численними зверненнями громадськості протягом 2016-2017 рр. до органів державного управління, щодо створення реабілітаційного центру для дітей, молоді та осіб з інвалідністю, що досягли повноліття.

«Для повноцінного, активного життя осіб з інвалідністю є важливим залучення їх у суспільно-корисну діяльність, розвиток і підтримка їх зв’язків із соціумом. Такий Центр надасть змогу оволодіти новими знаннями, уміннями та навичками, організувати свій побут та адаптуватися у суспільстві тим людям, яким це необхідно», - коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.
За його словами, створити Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю планують при Територіальному центрі соціального обслуговування Дніпровського району.

Проект вже пройшов всі комісії та найближчим часом розглядатиметься на сесії Київради.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.