Головна  →  Офіційні новини  →  20 липня 2018

Зміни у програмі «Соціальне партнерство»

19 липня Київська міська рада затвердила зміни до Програми «Соціальне партнерство» на 2016-2018 роки.

 19 липня на сесії Київради 77-а голосами "ЗА" депутати підтримали внесення зміни до рішення Київської міської ради «Про затвердження міської цільової програми «Соціальне партнерство» на 2016-2018 роки та Порядку відбору громадських організацій для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва».

«Фактично це рішення Київради дасть змогу Департаменту соціальної політики та районним в місті Києві державним адміністраціям вже зараз розпочати надання фінансової підтримки громадським організаціям, які пройшли конкурсний відбір на міському рівні ще 25-27 червня», - коментує директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов.

 Зміни стосувалися коригування сум в межах бюджетних призначень на 2018 рік для надання фінансової підтримки з бюджету міста Києва та забезпечення проведення на належному рівні загальноміських соціальних заходів із відзначення державних свят, визначних та пам’ятних дат. Прийняття даного проекту рішення є вкрай необхідним для забезпечення виконання Програми.

Довідково: 

Участь у відборі взяли 78 організацій, які запропонували 85 проектів за 12 напрямами. Відбір на районному рівні триває. Детальніше на сайті:

/content/miska-konkursna-komisiya-z-vidboru-gromadskyh--organizaciy-dlya-nadannya-finansovoi-pidtrymky-z-byudzhetu-mista-kyieva-u-2018-roci.html

Перейти до спискуВерсiя для друку