Головна  →  Події  →  23 травня 2018

Готуємось до наймасштабнішого Київського балу

Готуємось до наймасштабнішого Київського балу

Готуємось до наймасштабнішого Київського балу

 У Київському міському центрі реабілітації дітей з інвалідністю  вже почали готуватися до наймасштабнішого Київського балу, який відбудеться 1-2 червня на Контрактовій площі. Такий захід проходитиме вперше в історії міста, його формат – демократичний, вхід буде вільним для усіх бажаючих.

 Під час балу 1 червня, у день захисту дітей, планується встановити рекорд України – близько тисячі дітей з усієї України одночасно танцюватимуть вальс. Серед учасників танцювального рекорду будуть дебютанти Дитячого віденського балу у Києві (який відбувся 22 квітня у столичній мерії), вихованці Центру реабілітації дітей з інвалідністю, діти з міжнародного табору «Артек», а також юні танцюристи-переселенці з Криму, Донецька та Луганська, цьогорічні випускники столичних шкіл. Усі бажаючі зможуть взяти участь у танцювальних майстер-класах відомих хореографів - з танго, сальси чи вальсу.

 «Разом з нашими партнерами та організаторами балу, ми плануємо встановити рекорд України – близько однієї тисячі дітей із усієї України одночасно танцюватимуть вальс. В їх числі будуть і наші дітки, які відвідують Центр,» - коментує директор Київський міський центр реабілітації дітей з інвалідністю  Олена Терещенко.

 Долучайтесь і ви, ми раді всім нашим друзям!

Перейти до спискуВерсiя для друку