КМДА Київська міська державна адміністрація


15 травня 2018

Привітання до Дня матері у Палаці ветеранів

14 травня в Київському міському Палаці ветеранів (вул. Бастіонна, 11) з нагоди Дня матері вітали керівників жіночих громадських організацій, багатодітних та одиноких матерів та матерів, які виховують дітей з інвалідністю.
Відзначення Дня матері сприяє поглибленню національних традицій, підвищенню соціального статусу жінки-матері, вихованню почуття патріотизму та пошани до жінки-матері.
«Пошана до жінки-матері в Україні є давньою традицією. Матір з давніх-давен возвеличували як берегиню сім’ї, роду та народу. На долю української жінки-матері випало чимало болючих випробувань, однак вона завжди знаходила силу і мужність їх долати. Сьогодні обов’язком матері залишається, крім всіх щоденних турбот, боротьба за духовне збереження нації, активна участь у миротворчих процесах, виховання гідних громадян нашої країни.», - коментує заступник директора Департаменту соціальної політики Людмила Черкашина.

ДОВІДКОВО: День матері встановлено в Україні Указом Президента України «Про День матері» від 10 травня 1999 року № 489/99 за ініціативи жіночих громадських організацій.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.