КМДА Київська міська державна адміністрація


19 грудня 2017

Зима, снігопади і безхатченки

Вже 12 зим поспіль працює соціальний патруль.

Це загальноміський традиційний комплекс заходів, що спрямований на підтримку людей без місця проживання або тих, хто потребує допомоги.

На базі Будинку соціального піклування утворена виїзна бригада соціального патруля, яка працюватиме до 31 березня 2018 року (121 день, включаючи святкові та вихідні дні).

Патруль щоденно вивозить по 200 порцій гарячих обідів для  бездомних осіб, теплі речі та взуття з наявного банку одягу у місця найбільшого скупчення безхатченків: залізничні вокзали з високим пасажиропотоком. 

А у зв’язку з сильними снігопадами бездомних розпочали приймати й територіальні центри кожного району столиці (які зазвичай переходять в такий режим лише при -10).  

Крім того бригади соціальних працівників проводять серед безхатченків методичну роз'яснювальну роботу. Повідомляють куди можна звернутися для можливості отримання необхідної допомоги. Розповідають про заклади соціального спрямування, які існують в нашому місті і які можуть надати відповідну допомогу  бездомній особі у вирішенні соціальних проблем.
Фото з архіву



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.