Головна  →  Офіційні новини  →  16 листопада 2017

Привітання Юрія Крикунова з річницею створення Київського міського Палацу ветеранів

У 2004 р. Київською міською державною адміністрацією було прийнято рішення про будівництво нової будівлі Палацу ветеранів. Велику допомогу у впровадженні цього проекту надали керівники ветеранських організацій: учасники бойових дій Другої світової війни Красильников Іван Миколайович, Віктор Олександрович Мальований, Анастасієв Валентин Олексійович, Дмитро Петрович Стаднюк, Геннадій Іванович Глєбов та багато інших.


Київський міський Палац ветеранів створювався для культурного, медичного, правового, соціально-побутового обслуговування ветеранів та інвалідів війни, ветеранів Збройних Сил, правоохоронних органів, ветеранів праці, пенсіонерів різних категорій, залучення їх до суспільної діяльності, задоволення духовних потреб та інтересів.
Ветеранське свято відбулось у жовтні 2007 року в Києві на вулиці Бастіонній, 11. Палац запросив до своїх послуг багатотисячну армію ветеранів війни та праці столиці.


На сьогоднішній день Палац ветеранів знаходиться під командуванням полковника у відставці, ветерана Збройних Сил Іонкіна Володимира Миколайовича. На сьогодні здійснено високопрофесійний підбір кадрів для роботи з ветеранами. Я щиро вдячний керівництву та працівникам Палацу за надання як індивідуальної допомоги ветеранам Другої світової війни, так і громадським організаціям всеукраїнського та міського рівнів. Також забезпечено організацію загальноміських заходів з нагоди відзначення героїзму учасників Другої світової війни-киян, які брали участь у визволенні нашої України від нацистських загарбників. Я пишаюсь тим, що в місті Києві є такий заклад.


Враховуючи позитивну практику нашого Палацу, на сьогодні розглядається можливість створення в кожному районі міста аналогічних установ, де буде здійснюватися діяльність як громадських організацій, так і кожного ветерана району.
Бажаю вам здоров’я, благополуччя, мирного неба та подальшої активної діяльності для розвитку нашої держави.

З повагою, директор Департаменту соціальної політики Юрій Крикунов

Перейти до спискуВерсiя для друку