Головна  →  Офіційні новини  →  18 жовтня 2017

На шляху до безбар’єрності

«Сьогодні після обіду бетонних напівсфер біля ЦУМу не повинно бути», - таке розпорядження дав сьогодні, 18 жовтня, заступник голови КМДА Микола Поворозник представнику Департаменту транспортної інфраструктури столиці на засіданні міського комітету доступності осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення до об’єктів інфраструктури.
В порядку денному були такі «гарячі» теми, як доступність Поштової площі та підземних переходів, а також облаштування тактильної доріжки для осіб з інвалідністю по зору від виходу станції метро «Кловська» до сходинок, які ведуть на Печерський узвіз.
В ході засідання представник «Дирекції будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» доповів, що на Поштовій площі додатково заплановано:

• встановлення пандусу з площі до набережної Дніпра;

• ліфт на причал №10;

• тактильна плитка для слабозрячих людей.

Початок робіт заплановано розпочати з 1 листопада, щоб до початку нового сезону об’єкти були готові.

Під час засідання перший заступник директора Департаменту транспортної інфраструктури Іван Шпильовий повідомив, що завершується робота з забезпечення безперешкодного доступу до наземних пішохідних переходів на перетині вулиць Хрещатик та Богдана Хмельницького. Також буде переглянуто час, наданий для переходу вулиці.

Перейти до спискуВерсiя для друку