Головна  →  Офіційні новини  →  12 жовтня 2017

Святкова зустріч з нагоди відзначення Дня захисника України

Вчора, 11 жовтня 2017 року, традиційно у Колонній залі Київської міської ради, відбулась святкова зустріч керівництва столиці з військовослужбовцями, учасниками антитерористичної операції, ветеранами війни та військової служби, а також представниками громадських організацій ветеранів з нагоди відзначення Дня захисника України.

Уже багато років поспіль 14 жовтня українці відзначають величне християнське свято Покрови Пресвятої Богородиці. Волелюбні козаки, які зі зброєю в руках боронили свою Вітчизну та віру, були переконані, що Свята Покрова охороняє їх, а Божу Матір вважали своєю заступницею. Це свято набуло особливо важливого змісту, оскільки пов’язане з боротьбою за свободу та порятунком від ворогів.

Це свято об’єднує всю Україну.

Тож заступник голови Київської міської державної адміністрації Олексій Рєзніков привітав всіх присутніх у залі з прийдешніми святами та закликав вшанувати пам'ять тих, хто загинув в різний час на різних фронтах захищаючи незалежність України. Також Олексій Юрійович вручив з нагоди свята 28 почесних медалей "Честь. Слава. Держава."

Директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов приєднується до привітань з Днем захисника України і додає: " Я вдячний всім, хто захищав нашу рідну землю від ворожих військ, хто ставав на захист Вітчизни за першим її покликом, хто нині боронить наші домівки. Вірю, що українські військовослужбовці й надалі гуртуватимуться навколо ідеї єдиної і неподільної України. Нехай овіяне славою свято додасть вам наснаги та оптимізму!"

Перейти до спискуВерсiя для друку