Головна  →  Офіційні новини  →  11 жовтня 2017

Турбота про осіб з інвалідністю

У Київському міському територіальному центрі соціального обслуговування  функціонує єдине в місті Києві Спеціалізоване відділення соціальної допомоги вдома інвалідам з психічними захворюваннями, яке здійснює організацію надання соціальних послуг особам, що страждають на психічні розлади, для подолання або пом’якшення їх життєвих труднощів, підтримки їх соціального статусу та повноцінної життєдіяльності.

На теперішній час спеціалізоване відділення обслуговує 716 осіб з інвалідністю з психічними захворюваннями.

Уже другий рік поспіль відповідно до міської цільової програми «Турбота. Назустрічкиянам» на 2016-2018 роки підопічні спеціалізованого відділення забезпечуються щоквартальними продуктовими наборами та миючими засобами. Також ліжкові хворі, які втратили здатність до самообслуговування,постійно забезпечуються засобами особистої гігієни (памперсами, пелюшками, урологічними прокладками та шапочками для купання).

На адресу Департаменту соціальної політики та Київського міського територіального центру надходить численна кількість звернень від соціально незахищенихосіб з інвалідністю з психічними захворюваннямизі словами вдячності за таку необхідну та суттєву підтримку.

Від імені отримувачів соціальних послуг висловлюємо подякуміській владі за небайдужість і вагому допомогу малозабезпеченим мешканцям міста, що опинилися у складних життєвих обставинах.

Перейти до спискуВерсiя для друку