Головна  →  Події  →  28 вересня 2017

Міська тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати

У виконавчому органі Київської міської ради (Київській міській державній адміністрації) 27.09.2017 за участю представників Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Міністерства енергетики та вугільної промисловості України, Міністерства економічного розвитку і торгівлі України та Державного агентства лісових ресурсів України відбулось засідання тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із виплати заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат у місті Києві.

Предметом розгляду на засіданні були питання про стан погашення заборгованості із виплати заробітної плати, внесків до Пенсійного фонду України та зі сплати єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, заходи, що вживаються з метою прискорення погашення заборгованості та недопущення її зростання на підприємствах-боржниках державного та приватного сектору економіки, у т. ч. які потрапили до переліку боржників протягом серпня 2017 року.

За результатами засідання комісія прийняла узгоджені рішення направлені на усунення проблемних питань з метою прискорення погашення існуючих боргів із заробітної плати, до Пенсійного фонду та єдиного соціального внеску. 

 

 

Перейти до спискуВерсiя для друку