КМДА Київська міська державна адміністрація


28 вересня 2017

Стартували репетиції до Віденського балу в Києві — Юрій Крикунов

Стартували репетиції до Віденського балу в Києві — Юрій Крикунов

Вихованцям Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю випала щаслива нагода стати учасниками ексклюзивної події - Благодійного Віденського балу для дітей, що відбудеться 28 жовтня у Колонній залі Київської міської державної адміністрації. 

Діти вже почали вивчати рухи вальсу, полонезу та інших граційних танців.

"Програма балу передбачає збір коштів та аукціони. Частина зібраних коштів з Віденського балу буде передана на потреби й Київського міського центру реабілітації дітей з інвалідністю” - зауважив директор Департаменту соціальної політики КМДА Юрій Крикунов.

 Благодійний Віденський бал організовано за сприяння мерій Відня та Києва, за участі державних і культурних діячів, бізнес-кіл обох країн. Урочисто відкриють престижний захід мери Відня та Києва – Міхаель Хойпль та Віталій Кличко.

Юрій Крикунов наголошує, що це унікальне культурне явище, поширене в Європі та загалом у світі, надзвичайно цінується на міждержавному рівні. Віденський бал є частиною світової культурної спадщини, він спирається на спільні європейські цінності. До нього прикута увага перших осіб держав, впливових представників політикуму та бізнесу, кращих діячів культури.

Дорослий Віденський бал відбудеться 27 жовтня, дитячий – наступного дня.

Дізнатись деталі та придбати квитки можна на сайті https://www.vienneseball.com.ua



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.