Головна  →  Офіційні новини  →  8 вересня 2017

Свято Дня знань у територіальних центрах соціального обслуговування (надання соціальних послуг) міста Києва для дітей з особливими потребами

У місті Києві у структурі районних територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) функціонує 9 відділень соціально-медичної реабілітації дітей з дитячим церебральним паралічем, розумово відсталих дітей та дітей з ураженням центральної нервової системи з порушенням психіки (денне перебування), відділення комплексної соціальної реабілітації дітей з інвалідністю в Дніпровському районі м. Києва та група для надання соціальної послуги денного догляду дітям з інвалідністю в Шевченківському районі м. Києва, в яких отримують реабілітаційні послуги 318 дітей з особливими потребами.

Щороку відзначається День знань як одне з головних свят навчального року. З цієї нагоди у районних територіальних центрах міста Києва були проведені святкові заходи з привітаннями та розвагами, до яких долучилися представники органів виконавчої влади, громадські та благодійні організації.

В цей день були влаштовані театралізовані дійства з казковими героями, конкурси, веселі ігри з піснями і призами. Представники благодійних організацій привітали дітей подарунками у вигляді шкільного приладдя та смаколиками.

Це чудове свято принесло всім гостям багато позитивних приємних емоцій, усмішок, радості та гарний настрій. Діти та батьки із задоволенням спілкувались між собою, ділились враженнями про проведення літніх канікул.

Завдяки хорошій організації та відданості працівників територіальних центрів і батьків кожна дитина відчула себе захищеною, потрібною та щасливою. День знань пройшов яскраво, насичено емоційною та хвилюючою атмосферою.

 

Перейти до спискуВерсiя для друку