КМДА Київська міська державна адміністрація


8 серпня 2017

Заборгованість із заробітної плати у Києві зросла на 11%

Сьогодні, 8-го серпня, відбулась тимчасова комісія з питань погашення заборгованості із заробітної плати, пенсій, стипендій та інших соціальних виплат в м. Києві.

Протягом червня поточного року на 17-ти підприємствах міста заборгованість зменшилась на 1,1 млн грн. Проте, на противагу цьому, на 20 підприємствах відбулось зростання заборгованості на загальну суму понад 9,8 млн грн.

Таким чином в порівнянні з попереднім місяцем заборгованість із заробітної плати по Києву зросла майже на 11%. А це становить 4,1% від загального обсягу боргу по Україні.

«За результатами роботи комісії для кожного підприємства-боржника було визначено термін погашення заборгованості. Частина підприємств зобов'язалася виплатити заборговану заробітну плату до кінця вересня; інша частина - до кінця року. Приємно повідомити, що столиця продовжує вчасно виплачувати заробітну платню у бюджетних установах, які фінансуються містом», - узагальнив директор Департаменту соціальної політики КМДА, заступник голови комісії Юрій Крикунов.



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.