Головна  →  Події  →  27 липня 2017

Будинок соціального піклування заручився підтримкою Християнської Церкви "Скінія"

19 липня 2017 року Будинок соціального піклування відвідали медичні капелани Християнської Церкви "Скінія", де ознайомилися з роботою Будинку.
Адепти Церкви "Скінія" поспілкувалися з персоналом та провели бесіду з алкозалежними отримувачами послуг Будинку соціального піклування. Під час бесіди капелани розповіли про роботу реабілітаційного центру і допомогу, яку Церков "Скінія" може надати людині. Їх реабілітаційний центр знаходиться в с. Почуйки Житомирської обл. Реабілітація розрахована на 1 рік, але після реабілітації люди можуть залишатися проживати надалі у багатоповерховому комфортабельному будинку центру, де можна розмістити близько 100 осіб. Саме спілкування з Богом є основним методом реабілітації і зміни себе та свого життя. Як розповідав один із дияконів церкви «Скинія», їх реабілітація полягає в служінні Богу, молитвам, читанню Святого Письма, зайнятості на великому господарстві, чіткому розпорядку дня. Подальший курс реабілітації направлений не зміну образу мислення та поведінки, завдяки вивченню Слова Божого, молитві та практиці добрих справ.

Будинок соціального піклування є закладом соціального захисту, що надає соціальні послуги бездомним громадянам, створений для перебування бездомних громадян, який має у своєму складі відділення нічного перебування та соціальний готель. Підопічні установи забезпечуються одягом, взуттям, постільною білизною, м’яким та твердим інвентарем та столовим посудом. Для мешканців відділення нічного перебування передбачена вечеря. Підопічні БСП отримують невідкладну медичну допомогу, проводиться санітарна обробка бездомних громадян та дезинфекція їхнього одягу.

Перейти до спискуВерсiя для друку