КМДА Київська міська державна адміністрація


19 червня 2017

Комісія з надання пільг підприємствам та громадським організаціям інвалідів

15 червня, у Департаменті соціальної політики КМДА відбулось засідання Комісії з розгляду документів щодо надання дозволу підприємствам та ГО інвалідів на право користуватися пільговими умовами з оподаткування, отримання позик, фінансової допомоги та дотацій.

Порядок денний передбачав розгляд заяв та документації 13-ох підприємств та громадських організацій.

«Ми дуже схвалюємо діяльність таких підприємств і намагаємось всіляко підтримувати їх, щоб люди з інвалідністю мали шанс відчути себе повноцінними членами суспільства у здоровому конкурентоздатному середовищі», - зауважив директор Департаменту соціальної політики, заступник Голови комісії Юрій Крикунов.  

Тому 12-ом підприємствам був наданий або продовжений дозвіл на користування пільгами. Проте діяльність тринадцятого викликало сумніви в членів комісії. Адже є певний відсоток суб’єктів господарювання, які намагаються оформити пільги не виконуючи (або неналежно виконуючи) всі умови праці. Тому рішення по даному підприємству було відкладено до найближчого засідання, щоб з’ясувати всі обставини. Але все ж члени комісії  сподіваються, що ці підозри виявляться безпідставними. 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.