Головна  →  Офіційні новини  →  9 червня 2017

КОЛЕГІЯ З ПОСЕЛЕННЯ

У Департаменті соціальної політики, 6 червня 2017 року, відбулась колегія з поселення громадян до пансіонату загального типу.

17 осіб поважного віку, що не мають постійного місця проживання, отримали продовження терміну перебування у Київському центрі соціальної адаптації престарілих. 
Підопічні цієї установи отримують трьохразове харчування, цілодобове медичне обслуговування, забезпечуються одягом, взуттям, постільною білизною та іншим приладдям, необхідним для життя. 
Також підтримку Департаменту соціальної політики, у вигляді поселення у пансіонат ветеранів праці, отримав громадянин України 1948 року народження, який змушений був покинути домівку в Донецькій області та з сином переїхати до Києва. У зв’язку з серйозним порушенням кровообігу мозку чоловік пересувається лише в межах кімнати і не може повноцінно доглядати себе. Тому члени колегії одноголосно прийняли рішення про розміщення чоловіка до пансіонату, де йому буде забезпечений повноцінний догляд, харчування та базове медичне обслуговування. 
Третім пунктом у порядку денному було питання розміщення громадянина 1946 року народження, що має І групу інвалідності, до будинку-інтернату на безкоштовній основі.
За кожною такою справою стоїть довга історія життя людини. Адже цей чоловік ще у 2007 року прийшов до Будинку соціального піклування та періодично користувався відділенням нічого перебування, а згодом жив у соціальному готелі. Проте після ампутації нижньої кінцівки у 2016-му році, він вкрай потребує стороннього догляду, який отримає у повному обсязі у пансіонаті ветеранів праці.

Кожна така зустріч вирішує людські долі та долі сімей, тому Департамент соціальної політики завжди намагається позитивно вирішити питання на користь громадян, які цього потребують.

Перейти до спискуВерсiя для друку