КМДА Київська міська державна адміністрація


2 квітня 2015

Прес-анонс про проведення заходу 09 квітня 2015 року о 15.00

Прес-анонс про проведення заходу   09 квітня 2015 року о 15.00

09 квітня 2015 року о 15.00 у Київському палаці дітей та юнацтва  (вул. Івана Мазепи, 13) Управління у справах жінок, інвалідів, ветеранів війни та праці виконавчого органу Київської міської ради (Київської міської державної адміністрації) спільно з Київським дитячим фондом проводитимуть захід з вручення випускних костюмів дітям-сиротам та дітям, які перебувають під опікою, - випускникам  загальноосвітніх і професійно-технічних закладів м. Києва.
У заході візьмуть участь: керівництво Київської міської державної адміністрації, керівники підприємств, які виготовили для дітей випускні костюми,  представники освіти та громадський актив м. Києва.
Загальна кількість учасників - 500 осіб.
Ця акція започаткована  Київським дитячим фондом і вже більше 20 років проходить за підтримки Київської міської державної адміністрації. Вручення випускних костюмів відбувається щороку у квітні.
Кошти на придбання випускних костюмів передбачено у бюджеті міста  міською цільовою програмою „Соціальне партнерство” на 2011-2015 роки, затвердженою рішенням Київради від 17.02.2011 № 23/5410.
У 2015 році випускні костюми отримають 190 дітей (97 хлопчиків та 93 дівчини)  на загальну суму 157 070 гривень.

Інформаційна довідка: Київський дитячий фонд створений 14 квітня 1988 року. Голова Київського дитячого фонду – Семенюк Ніна Миколаївна.
Фонд діє в межах міста Києва, здійснює свою діяльність згідно з Конституцією України, чинним законодавством та Міжнародною Конвенцією про права дитини.
Основною метою діяльності фонду є соціально-правовий захист та благодійна допомога дітям м. Києва, активне сприяння зміцненню авторитету і ролі родини, виховання у підростаючого покоління загальнолюдських цінностей, підвищення відповідальності за дітей-сиріт та дітей, які залишились без батьківського піклування.
Більше двадцяти років Київський дитячий фонд забезпечує організацію придбання та вручення випускних костюмів дітям-сиротам та дітям, позбавленим батьківського піклування, які навчаються у загальноосвітніх і професійно-технічних закладах міста Києва.
Щороку за цінами виробниками випускними костюмами дітей забезпечують Торговий дім «Воронін-Україна» та інші столичні підприємства.

 



При використанні матеріалів посилання на КМДА обов'язкове.